vineri, 13 iunie 2008

Despre Team Work


Studentii romani citesc si invata. Mult. Atat de mult incat termina facultatea. Multe cunostinte teoretice, tone de informatie despre domeniul lor. Aproape nici un fel de experienta. Dincolo de porti, intrebarea intrebarilor isi asteapta jertfa anuala. “Am diploma de licenta” nu numai ca nu e raspunsul potrivit, dar uneori poate starni rasetele compatimitoare ale potentialului angajator. CE STII SA FACI?

Aparitie
In noiembrie 2002, a venit si o solutie la problema punerii in practica in timp util a teoriei din scoala. Ideea domnului prof. univ. dr. Paul Marinescu a primit sprijinul Rectoratului Universitatii din Bucuresti si astfel s-a materializat Team Work.

Misiune
Misiunea noastra este facilitarea acumularii de catre studenti, prin activitati de voluntariat, a experientei necesare incadrarii eficiente pe piata muncii.

Scop
Conturarea pe piata socio-economica a unui context favorabil pentru acumularea de experienta practica de catre studenti si transformarea lor in profesionistii de care societatea romaneasca are nevoie.

Obiective
Promovarea in randul studentilor a unei atitudini pozitive fata de voluntariat si munca in echipa.
Inlesnirea contactului dintre studenti si mediul socio-economic prin desfasurarea de proiecte si stagii de practica.
Valorificarea, prin practica, a cunostintelor teoretice ale studentilor.


Valori
Voluntariat
Spirit de echipa
Profesionalism

Structura

Team Work este o organizatie pe baza de proiecte (project-based organisation). Activitatea este structurata pe echipe de proiect, monitorizate de 1 coordonator de Departament. Echipele de proiect au fiecare cate un manager de proiect si pot cuprinde intre 3-15 membri, din acelasi Departament sau Departamente diferite, in functie de complexitate. Proiectele pot avea o durata cuprinsa intre 2 saptamani si 6 luni, in functie de obiective si resurse

Departamente
Comunicare
Cercetare-Dezvoltare
Resurse Umane
Training si Consultanta
Scoala Team Work
IT


Membri fondatori: prof. dr. Paul Marinescu, Anca Anton, Carmen Tudor, Elena Niculae, Eugen Glavan, Marian Vasile, Orlando Voica, Renaldo Nita, conf. dr. Sorin Toma.

Niciun comentariu: