vineri, 13 iunie 2008

Proiectul F.O.C.U.S. Training - by Team Work



Ce este F.O.C.U.S. training?

Conceptul F.O.C.U.S. training a apărut ca o posibilă soluţie la nivelul redus de experienţă practică a studenţilor, în procesul de construire a unei cariere.

Abordarea F.O.C.U.S. training a rezultat în urma raportului de cercetare „Barometrul de Opinie Studenţească”, realizat în 2005 de organizaţia Team Work. Pentru a veni în întâmpinarea acestei nevoi, în sesiunile de training se aprofundează şi exersează în echipă concepte, tehnici şi instrumente de lucru, solicitate de angajatori şi necesare pentru performanţa profesională.

• Sesiuni de training pentru studentii interesati de dezvoltarea personală şi profesională.
• Invitatii sunt specialisti in Resurse Umane din firme de consultanta, manageri de succes din companii nationale si multinationale si reprezentanti de marca ai mediului de afaceri.
• Durata de 3 ore, cu interactivitate, aplicatii practice si discutii de grup.

BENEFICII
• Insuşirea unor concepte cheie şi dobândirea de cunoştinţe practice si teoretice focalizate pe domeniile de interes: abilitati de comunicare, de lucru in echipa, de gandire creativa, leadership, precum si dezvoltarea unei atitudini orientate spre rezolvarea de probleme.
• Contact direct cu mediul de afaceri prin împărtăşirea experienţei specialiştilor în consultanţă şi a managerilor din firmele romaneşti de top.

SESIUNI DE TRAINING
In ultimele luni, s-au derulat traininguri despre: Time management, Primii pasi in vanzari, Primii pasi in cariera (redactarea CV-ului, Cum ne prezentam la interviu), Planul de cariera, comunicatul de presa, Leadership.

Pentru inscrieri, va asteptam pe email

focus.training@teamwork.org.ro

focus_training_tw@yahoo.com


Niciun comentariu: