vineri, 13 iunie 2008

Management & Leadership Performant

Team Work a organizat in data de 12 aprilie a 8-a sesiune a proiectului “F.O.C.U.S. training” cu tema “Management si Leadership Performant” cu durata de 3 ore pentru un grup de 12 de participanti. Trainingul a fost sustinut de Cristian Negut, trainer in cadrul Habitat Management Team (www.adauga-experienta.ro).
Trainerul a introdus notiuni fundamentale de management si leadership, s-a creat o paralela intre conceptul de manager si cel de leader, cu diferente si asemanari, elemente ce definesc un lider, un manager, importanta schimbarii adaptative si un scurt istoric al « conflictului » asa cum il percepea si gestiona Australopithecus habilis pana la Homo Sapiens Sapiens.

Participantii si-au clarificat in acest fel notiunile de manager si leader, si au putut, prin situatiile expuse sa vada spre care din cele doua categorii inclina. Participantii au primit feedback din partea trainerilor si certificate de participare din partea organizatorilor.

Evenimentul se adreseaza tuturor studentilor din centrele universitare din Bucuresti, interesati de dezvoltarea personala.

Niciun comentariu: